I huset

Et skægt og rart sted for børn i følge med voksne.
Bliv udfordret til at bruge fantasien, lege, synge, danse, male, opfinde eller fortælle historier.

En musisk workshop ved offentlig åbning er:

Sang, leg, fortælling med en eller flere af figurerne i Tante Andantes Hus. Når Tante Andantes Hus er offentligt åbent i skoleferierne er der kl. 10.30 og 14.00 fælles musisk workshop for alle der besøger huset. Det varer ca. 30 – 45 min. Alle børn og voksne synger sammen, spiller på instrumenter, klædes ud og finder på tossede ting ledet af Tante Andante eller en af de andre figurer.

Uden for offentlig åbningstid tilbyder vi:

Musiske workshops for:

– Dagpleje, vuggestue
– Børnehaver
– Skoler (0.-3. kl.)
– Børn med inklusionsvanskeligheder
– Børn og unge med funktionsnedsættelser
– Minikonfirmander
– Børne- og familieklubber
– Børnefødselsdag

Vi tilbyder
derudover:

Undervisning af lærer- og pædagogstuderende

Foredrag og rundvisning for interesserede grupper

Besøg vores facebookside og se eksempler på aktiviteter.

Nedenstående er nogen af de muligheder der er i Tante Andantes Hus, Lemvig når huset besøges:

Kunstnerbordet

“Må man godt male på skoene?” Ja, i Tante Andantes hus må du gerne tage en gammel sko og lave rigtig sjov – måske som et dyr.
Eller du kan lave en sjov figur ud af toiletruller, glimmer, perler, dimser og glansbilleder. Kunstnerbordet er fuld af ting man kan bruge og lave flotte, skægge og nye ting ud af.

Sminkehjørnet

“Jeg vil være en farlig tiger..” Her forvandles børn og voksne til prinsesse, tiger, edderkop og det der er værre. Bagefter kan du lave et par ører ved kunstnerbordet eller låne en stok, en vest eller en paryk i skuffen.

Dukketeater

Dukketeater “Der var engang en lille pige som hed Rødhætte” I dukketeateret er der masser af dukker, så I kan lave jeres helt eget dukkespil. Man kan også gå rundt i huset og se i skabe og skuffer om der er nogle gode rekvisitter og dimser som skal være med i skuespillet.

Leg er hårdt arbejde

“Vil du med ind i grævlingehulen og må man ride på hesten?” Der er masser af legemuligheder i Tante Andantes hus. Pippis hest, en hule, sørøverskib, stort dukkehus, spil, bøger, musikinstrumenter og udklædningstøj til børn og voksne. Og så må man altid gå i alle skabe og skuffer og se hvad den skøre familie har i deres gemmer!

Askefistoilet

Askefistoilet “Askefis den flove, kunne ikke sove. Tabte tommeltotten lige ned i potten” Vi har kun et toilet i Tante Andantes Hus men det er til gengæld også det sjoveste i hele byen. Her hænger potter i loftet og neonlysende ting rundt omkring. Se på dit tøj om der er noget der lyser. Aksefis elsker sit toilet og man må gerne låne det – også til at skifte ble på de små.

Skriv til os

+45 20 16 24 11